Torparlängan

Upplev flexibelt boende på riktigt

”Med hållbart boende menar vi inte bara miljövänligt och energieffektivt, huset ska vara en god investering som kan följa dig genom livet”.

Hållbarheten finns inbyggd i arkitekturen. Målsättningen är att skapa ett boende som är funktionellt och attraktivt för människor i olika faser av livet. Genom en generös och flexibel planlösning finns stora möjligheter att anpassa boendet efter sina egna förutsättningar.

Här är några exempel på vad vi menar med flexibelt boende.

Situationsplan

Äganderätter i två eller tre plan

Kvarteret Torparlängan består av parhus (äganderätter) i två plan med en boarea på 120 kvm. Vid behov kan bostaden expandera upp på vinden med ytterligare 42 kvm. Utifrån dessa förutsättningar har varje radhusägare möjlighet att anpassa sin planlösning.

Exempel på planritningar

EXEMPEL 1 / KÖK MED DUBBEL TAKHÖJD

Kök med dubbel takhöjd och stora ljusinsläpp. Kontakt med allrummet på andra våningen som även får visuell kontakt med växthuset.

Boarean är 150 kvm fördelade på entréhall, hall, kök, två badrum, tvättrum, tre sovrum, klädkammare, förråd, vardagsrum och två allrum. Här finns också två balkonger, växthus/klimatsluss och utvändigt förråd.

EXEMPEL 2 / SEX SOVRUM OCH TRE BADRUM

Boarean är 162 kvm fördelade på entréhall, kök, tre badrum, tvättrum, sex sovrum, klädkammare, förråd, vardagsrum och två allrum. Här finns också två balkonger, växthus/klimatsluss och utvändigt förråd.

EXEMPEL 3 / STUDENTBOENDE PÅ KÖPET

Här finns möjlighet till två hushåll med det ena boendet på markplan och våning 2 samt ett studentboende på vindsplanet, som nås via den utvändiga trappan till entréhallen på andra våningen. Boarean är 160 m2 fördelade på två hushåll.

BOENDE VÅNING 1 OCH 2:

Entréhall, två badrum, tvättrum, kök, tre sovrum, klädkammre, förråd, vardagsrum och mindre allrum samt växthus/klimatsluss och utvändigt förråd.

Yta: 107,5 kvm

STUDENTBOENDE VINDSVÅNING:

Entréhall/ arbetsrum, badrum, sovalkov, förråd, pentry och allrum samt balkong.

Yta: 52,5 kvm

Presentationen av Torparlängan bygger på en idéskiss. Detaljer kring husens utformning kommer att uppdateras efterhand. Det innebär att de färdiga husen kan komma att se annorlunda ut.

Anmäl ditt intresse